Pálinkó Lujza Tánciskola

Társas és Versenytánc

Megújulás előtt a Fiesta Tánc Nonprofit Kft. honlapja

Szerző: WebCoAdmin 2013 december 7.

Megújulás előtt a Fiesta Tánc nonprofit Kft. honlapjaAhogyan nagy klasszikusunk, bizonyos P. Howard (Rejtő Jenő) mondaná: “Elszállt a honlap felett az idő vasfoga.” 😀

Az első bejegyzés 2008. január 10-én datálódott, Lengyel Zoltán klaviatúrájából származik, a sport energiaigényéről, a tánc egészségügyi hatásáról szól. (Képzelem, mint szenvedett ZoLeeBá, amíg a cikket beszerkesztette… 😉 )

Természetesen, előtte is voltak kísérletezgetések, de ekkor került először WordPress-alapokra a honlap. Az 5 nem sok ugyan pl. gombócból, de a számítástechnika világában – valljuk be őszintén – az 5 év bizony tekintélyes kornak minősül. Ha a kutyáknál átlag 7 évet tekintünk szorzónak, akkor itt legalább 15-tel számolhatunk, azaz emberévben számolva a honlap nagyjából 75-80 évesnek számít. 🙂

Sajnos, érződik is a kor hatása: itt fáj, ott fáj, ez jön elő, az jön elő. ..

Természetesen, a dédit nem zsuppoljuk ki a létező legkisebb, sötét kamrába; hálásak vagyunk neki, hogy eddig szolgálta a tánc nagy családját. Építünk neki egy új, szép, tágas, komfortos lakrészt, ahol a következő 100 évét békében leélheti, aztán a többi évet meglátjuk, csak nekünk is meg kell még érni… 😉

Mit is jelent ez magyarul? Annyit, hogy a jelenlegi honlapot át fogjuk költöztetni egy olyan helyre, ahol lehet majd látogatni, nézegetni a múltat, de már nem terheljük a napi dolgokkal. Építünk egy új honlapot, egy erősebbet, modernebbet, frissebbet, amely folytatja a dédi hagyományait annyiban, hogy szintén WordPress-alapokon növesztjük fel, és elérhető lesz róla a régi honlap.

Bizonyára lesz némi kis akadozás, némi kis anyázás, mint minden új építésénél, de remélhetőleg minden kedves, hűséges honlap-látogatónk kitart mellettünk, és együtt fog szurkolni velünk a sikerért.

Kérjük, maradjanak velünk kapcsolatban, bocsássák meg nekünk az esetleges technikai malőröket, higgyék el, szebb lesz, jobb lesz, de legalábbis más lesz, mint volt a honlapunk – az önök javára, egészségére!

Kísérjék figyelemmel munkánkat, és örömmel veszünk minden javaslatot, hogy mit szeretnének látni az új honlapunkon!

 

 

Egy hozzászólás

  1. WebCoAdmin szerint:

    Sajnos, átmenetileg a képtárat le kell kapcsolni. A képek nem vesztek el, de jelentős mennyiségük miatt – valamint egy közismert, ideáig jól működő bővítmény működési zavara miatt – a szerver felé történő lekérdezések olyan hatást okoznak, mint egy DDOS támadás (nagyjából ez azt jelenti, hogy olyan, mintha 10ezer számítógép, másodpercenként és darabonként 15-ször megkérdezi a szervert, hogy ez, vagy az a kép megvan-e, és ha igen, akkor mutassa meg).

Visszakövetés / Visszajelzés

Minden véleményt örömmel fogadunk

*

Kiemelt partnereink